Hulp nodig met het verbeteren van je ROI?

roi-berekenenIedereen wilt het, maar niet iedereen krijgt het; een hogere ROI van zijn/haar website? We hebben er al regelmatig wat overgepost maar wat komt er nou allemaal bij kijken? Hoe verbeter je nou daadwerkelijk je ROI. Maar nog belangrijker: hoe houd je de ROI op een stabiel niveau?

Huidige ROI berekenen

Voordat je ook maar iets kunt bepalen over de weg die je gaat inslaan is het van belang om te weten waarvandaan je komt. Om dit te kunnen bepalen is het van belang om je ROI te berekenen. Nadat je dit gedaan hebt is het tijd om een duidelijk doel te stellen. Een doel als:”een verbetering van 3% van mijn ROI” is natuurlijk géén goed doel. Een doel moet namelijk meetbaar zijn en hiermee wordt niet alleen bedoelt cijfermatig, maar ook periodematig. Een doel als “gedurende een periode van 6 maanden een verbetering van 0.6% groei t.o.v. hetzelfde halfjaar een jaar geleden” is natuurlijk vele malen beter!

Mocht je doel duidelijk zijn dan staat eigenlijk niets meer jou in de weg om je (net) gestelde doel te kunnen behalen. Ga niet te voortvluchtig van star; bouw het langzaam op! Een huis is ook niet te bouwen zónder fundering! Je ROI verbeteren kan nu beginnen!

Schakel ons in en verbeter jou ROI

Heb je een doel gesteld maar lukt het je maar niet om je ROI te verbeteren of heb je simpelweg geen inspiratie? Neem in dat geval contact met ons op!